Usein kysytyt kysymykset

Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa, on vain tyhmiä vastauksia. Jos et löydä vastausta, lähetä meille kysymyksesi ja teemme parhaamme, jotta saat siihen hyvän vastauksen.

Miten OstosKortteli.fi toimii?

  1. Katso OstosKortteli.fi sivuilta paikalliset tarjoukset ja uutuudet.
  2. Ihastu!
  3. Mene liikkeeseen shoppailemaan.

Kauanko tarjoukset ovat voimassa?

Näet jokaisen tarjouksen kohdalla, kauanko se on voimassa. Kun tarjous ei ole enää voimassa, sitä ei enää näy sivuilla. Eli löydät aina vain voimassaolevia tarjouksia OstosKortteli.fi sivustolta.


Lempiliikkeeni ilmoituksia ei näy OstosKortteli.fi sivustolla?

Mikäli lempilikkeesi ilmoituksia ei näy OstosKortteli.fi -sivustolla, voit lähettää yritykselle linkin https://www.digilick.com/ostoskortteli, josta hän löytää lisätietoja. Voit myös itse käydä liikkeessä kertomassa, että olisi mukava nähdä heidän tarjouksia ja uutuuksia OstosKortteli.fi -sivustolla. Mikäli yritys valitsee PRO-paketin, palkitsemme sinut 50 euron lahjakortilla. Jos olet kiinnostunut asiasta, ota meihin yhteyttä.


Onko tämä joku tempaus yrittäjien puolesta?

OstosKortteli.fi sivustolta löydät aina juuri nyt voimassa olevat paikalliset tarjoukset ja uutuudet. Järjestämme toki silloin tällöin hauskoja tempauksiakin, mutta tältä sivustolta löydät aina paikalliset tarjoukset ja uutuudet, 24h vuoden jokaisena päivänä.