OstosKortteli.fi hyödyt yrittäjille

OstosKortteli.fi yhdessä on voimaa

TEEMME MARKKINOINTIA PUOLESTASI

OstosKortteli.fi panostaa kuluttajamarkkinointiin, jotta sivustolla olisi jatkuvasti kävijöitä eli Sinun yrityksesi saisi enemmän näkyvyyttä. OstosKortteli.fi tekee Google Ads ja Facebook-mainonnan lisäksi sissimarkkinointia ja myymälämarkkinointia.

OstosKortteli yhdistää digitaalisuuden ja kivijalkaliikkeet. Asiakkaana saat veloituksetta paketin, jossa on esim. myymälätarroja. Tavoite on, että saat mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Kuluttajat taas huomaavat yrittäjät yhdessä paremmin - Toisten mainonta hyödyttää myös Sinun yritystäsi.

Saat oman sivun, jolla näkyvät vain Sinun tietosi, tarjouksesi ja uutuutesi. Tätä sivua Sinun kannattaa käyttää hyväksi muussa markkinoinnissa. Me linkitämme Sinun kotisivullesi, mikä nostaa kotisivusi maksutonta löydettävyyttä Googlessa - eli parhaassa tapauksessa ohitat kilpailijoitasi löydettävyydessä!

SAAT MAINOSTAA NIIN PALJON KUIN HALUAT

Ei rajoituksia mainosten määrässä. Hinta ei nouse, vaikka julkaisisit kuinka paljon tarjouksia tahansa. Voit ilmoittaa myös uutuuksista sivustolla.

OstosKortteli -palvelu on tarkoitettu yrittäjille, joilla on tuotteita/palveluita kuluttajille. Yrittäjänä voit itse tehdä mainoksia palveluun helposti esim. kännykällä niin paljon kuin haluat kiinteään kuukausihintaan. Mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän saat näkyvyyttä.

EI PROVISIOTA, EI PIILOKULUJA

Jos tarjous on liian hyvä ollakseen totta, siinä on yleensä jokin koira haudattuna. Meillä tiedät, mitä saat. Sano EI piilokuluille!

Markkinointisi tulee olla jatkuvaa, eikä se saa jäädä tekemättä resurssipulan takia. Tämän takia Ostoskortteli.fi, jossa kustannukset ovat maltilliset eivätkä nouse arvaamatta ja hallitsemattomasti, on sinulle hyvää rahankäyttöä.

ASIAKKAILLA ON OSTOHOUSUT JALASSA

OstosKortteli.fi:n kävijät haluavat löytää ostettavaa, eiväthän he muuten selailisi tätä sivustoa. Siksi Sinunkin kannattaa mainostaa OstosKortteli.fi -sivustolla mainostaa! Sivustolla tavoittat oman alueesi kuluttajia, jotka etsivät ostettavaa. Tämä on iso ero verrattuna esim. Facebookiin, jossa käyttäjät haluavat tietää, mitä kavereille kuuluu. Lehdistä taas halutaan lukea mitä paikkakunnalle kuuluu. OstosKortteli.fi -sivustolta ihmiset haluavat löytää tarjouksia ja uutuuksia, eli he ovat valmiiksi ostomoodissa.

Liity mukaan!

DIGILICK YHTEISTYÖKUMPPANINA MUISSA MARKKINOINNIN TARPEISSA

Tarvitsetko kotisivuja, haluatko että kotisivusi näkysivät hyvin Googlen hakutuloksissa? Digilick on asiantuntijasi yrityksen markkinointiin liittyvissä asioissa.

Digilick - Digitoimisto - Kotisivut - Google-Mainonta - SEO

Digilick kotisivut SEO google.png