Tyykipuoti

Osoite: Kauppakaari 1, Kerava
Puhelin: 050 434 8010
Aukioloajat: ma-pe 10-17.30, la 10-13 ja su suljettu

Meistä

 

Tyykipuoti on Keravan keskustassa sijaitseva palveleva kangaskauppa, joka tarjoaa todella laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia kankaita ja ompelutarvikkeita niin käsityönharrastajille kuin ompelualan ammattilaisillekin.

Tämän liikkeen kangasvalikoima on äärimmäisen laaja, sillä erilaisia kankaita on tuhansittain. Valikoiman on turha pelätä loppuvan ja voit olla varma, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat kankaat. Löydät liikkeestä esimerkiksi toista tuhatta erilaista puuvillakangasta laidasta laitaan. Tämän lisäksi löydät valikoimasta muun muassa pehmeitä fleecekankaita, käytännöllisiä collegekankaita, venyviä trikookankaita, lämpimiä villakankaita, juhlavaa samettia, ylevää luonnonsilkkiä, luonnonmateriaaleista valmistettuja kankaita ja muita monipuolisia sekoitekankaita juuri sinun projektejasi varten. Kankaita on saatavilla useissa eri kuoseissa ja liikkeestä löydät myös erityisen paljon kuoseja lapsille, jotta saat nostettua esimerkiksi lapsen naamiaisasuprojektin aivan uusiin sfääreihin.

Tyykipuodista löydät monipuolisen kangasvalikoiman lisäksi kattavan valikoiman ompelutarvikkeet, pois lukien neulomis-, kirjailu- ja virkkuutarvikkeet, sillä liike on erikoistunut ompelemiseen. Katalogiin kuuluvat kuitenkin esimerkiksi napit, nepparit, vetoketjut, heijastimet, nyörit, pitsit, kangasmerkit, paikat, tukikankaat ja erilaiset koristeet. Tämän lisäksi saatavilla on esimerkiksi vino-, kantti- ja satiininauhoja ja monia muita vaatteiden valmistamiseen tarvittavaa, jotta sinun lopputuloksesi voisi olla mahdollisimman täydellinen. Näiden kaikkien lisäksi löydät Tyykipuodista tietenkin laadukkaat käsinompelu ja koneompeluneulat, erilaiset sakset sekä muita vaativan tarkkuuden ja työn apuvälineitä.

Myymälästä löydät kaupanpäällisiksi monipuolisen valikoiman erilaisia kaavoja kuumimmilta brändeiltä, jotta sinun tekeleesi voisi olla takuuvarma katseenvangitsija tosipaikan tullen. Tyykipuoti tarjoaa muun muassa Burda-, Vogue-, McCall’s-, Butterick- ja Kwik Sew -kaavoja, jotka voidaan toimittaa sinulle tilauksen mukaan. Osan Voguelta tarjolla olevista kaavoista löydät itse liikkeestä paikan päällä, jolloin sinun on myös helppo konsultoida liikkeen palvelualtista ja asiantuntevaa henkilökuntaa.

Tyykipuodilla ei ole käytössä ompelupalveluita, mutta he kykenevät suosittelemaan lähiseudulta loistavia ompelijoita. Lisäksi liikkeessä on tarjolla noin kerran kuussa ompelu- ja saumauskoneiden huoltoa ja myyntiä, josta Tyykipuoti mainostaa ennen päivää. Liikkeestä on myös saatavana tekniikan suomia digiprinttaus-menetelmällä painettuja trikoo- ja puuvillakankaita, joilla luot ennennäkemättömät vaatekappaleet tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Mikäli mikään aikaisemmin mainitussa jäi askarruttamaan ja ehkäpä jäit miettimään tarjoaako Tyykipuoti jotain tiettyä haluamaasi palvelua, älä pelkää ottaa yhteyttä liikkeeseen tai käydä vierailemassa paikan päällä hakemassa inspiraatiota sinun meneillä olevaan tai tulevaan projektiisi!