Paakari Puusti Hyvinkää / Kauppalankatu

Osoite: Kauppalankatu 7-11, Hyvinkää
Puhelin: 040 038 2200
Aukioloajat: ma-pe 7-17, la 10-15

Meistä

 

Yhtäkkiä tallustellessasi Hyvinkäällä tiedostat huumaavan tuoksun sieraimissasi, joka johtaa lähes välittömästi vatsasi protestoivaan kurnimiseen. Hetken nuuhkittuasi tunnistat tuoksun syypääksi viereisen Paakari Puustin Kauppalankadun liikkeen ja ymmärrät, että tuoksun lähteinä ovat tuoreet kahvit ja leivonnaiset. Tämä on yksi Pakari Puustin tuotteiden maukkauden lähteistä, sillä Paakari Puusti valmistaa erilaiset leivonnaiset ja muut herkut tuoreeltaan, jotta makunystyräsi saisivat nauttia mitä upeimmista makujen ilotulituksista.

Paakari Puusti on yksityinen suomalainen kahvila-ravintolaketju, joka siis valmistaa valtaosan tuotteistaan itse. Kahvilatoiminnan lisäksi Paakari Puustin palveluihin lukeutuvat esimerkiksi tilauksesta leipominen, tuoreet leivät, kahvilan tilojen vuokraus tapahtumiisi ja erilaiset pitopalvelut tapahtumiisi.

Paakarin Puusti Kauppalankadulta löydät heidän tarjoamansa suositun ja edullisen jokapäiväisen lounaan, joka sisältää itse pääruoan lisäksi keiton, salaatin, jälkiruoan, leivän, ruokajuoman sekä kahvin/teen. Saatavilla on myöskin pelkkä keittolounas, johon ei sisälly pääruokaa sekä erilaisia salaattiannoksia. Liikkeestä on mahdollista lunastaa lounaspassi, jolla voit lounastaa paikassa edullisemmin.

Mikäli tarvitset juhliisi hieman normaalia enemmän tuoreita ja herkullisia leivonnaisia, voit soittaa liikkeeseen ja tilata kymmenittäin herkkuja jopa samaksi päiväksi. Herkkujen tilaamisen lisäksi voit halutessasi vuokrata kahvilan tilat yksityistapahtumaasi varten. Olipa kyseessä sitten juhla, muistotilaisuus, koulutustapahtuma tai esimerkiksi yhtiökokous, tiloissa saat järjestettyä haluamanlaisesi tilaisuuden järkevään hintaan. Liikkeen palvelevan henkilökunnan kanssa on helppo sopia myös muunlaisista järjestelyistä ja palveluista, jotta tapahtumasi voisi onnistua täydellisesti.

Paakari Puustin herkut on mahdollista yhdistää myös muihin suunnittelemiisi tapahtumiin. Liikkeeltä saat laadukasta pitopalvelua erilaisiin juhliin ja muihin tapahtumiin, sijainnista riippumatta Hyvinkään seudulla. Keittiö pystyy valmistamaan tilauksesta mitä tahansa, olivatpa ne sitten herkullisia kotiruokia tai maakunnan herkkuja. Valikoimiin kuuluvat esimerkiksi erilaiset ruoat, leivokset, salaatit, voileipäkakut ja täytekakut, joiden seuraksi voit vuokrata myös astiat ja ruokailuvälineet. Ruoat on mahdollista tilata lämpiminä, lämpölaatikkoihin pakattuina ja ateriakokonaisuudet onnistuvat tilauksesta vaivatta. Paakari Puusti hoitaa esimerkiksi yritystilaisuutesi, harjakaisesi ja muistotilaisuutesi, mutta älä myöskään pelkää ottaa yhteyttä liikkeeseen, jos mielessäsi on muuta vastaavaa palvelua, jota ei oltu vielä aikaisemmin mainittu.

Kaikkien herkkujen lisäksi saat liikkeestä myös laadukkaat juomiset palan painikkeeksesi. Liikkeestä löydät normaalin kahvin lisäksi erikoiskahvit ja itsetehdyt smoothiet ja pirtelöt, tavallisempien mehujen ja virvoitusjuomien ohella.

Paakari Puusti Kauppalankadulta löydät myös muita pienempiä tuotteita, kuten käsintehdyt onnittelukortit, korut sekä pienherkut, kuten salmiakit ja muut karkit. Näiden lisäksi liike järjestää erilaisia ilmaistapahtumia tiloissaan, kuten livekeikkoja tunnettujen suomalaisartistien pitämänä, jotta korvasikin saisivat nauttia liikkeessä vierailun ajan upeista äänistä.

Paakari Puusti tyydyttää sinun vaikeammankin makean ja suolaisen nälän. Apua saat myös suurempaankin kahvihampaan kolotukseen, jonka lievityksestä voit nauttia liikkeen mukavissa tiloissa. Älä siis pelkää astua Kauppalankadulla sijaitsevaan liikkeeseen, kun olet hengähdystauon tarpeessa tai haluat vain jotakin suussa sulavaa!

 

Lisää lukemista liikkeeseen liittyen löydät osoitteesta: https://ostoskortteli.fi/blogi/rentouttava-heng%C3%A4hdys-ja-herkutteluhetki-paakari-puustissa/