Musiikki-S

Osoite: Hämeenkatu 13-17, Hyvinkää
Puhelin: 019 730 944
Aukioloajat: ma-ke 11-18, to 14-18, pe 11-18, la 11-14

Meistä

 

Musiikki-S on hyvin kokenut jo vuodesta 1999 Hyvinkäällä toiminut perinteikäs ja konstailematon musiikkiliike, joka toimii aivan Hyvinkään keskustassa. Liikkeen reilun yli sadan neliön tiloista löydät musisointitarvikkeet jokaiseen tarpeeseen ja liikkeen laajasta valikoimasta löydät esimerkiksi soittimia, studiotarvikkeita ja äänentoistolaitteita musiikkia rakastaville.

Liike on erikoistunut kielisoittimiin, jonka vuoksi löydät lokaatiosta hyvän määrän valinnanvaraa, kun etsit esimerkiksi sähköisiä ja akustisia kitaroita, bassoja tai ukuleleja. Ammattitaitoinen liikkeenpitäjä myös huoltaa kitaroita ja muita soittimia, joten älä pelkää kysyä neuvoja tai apua soittimesi suhteen, jos pelisi sitä vaatii ja ehkä pääset takaisin soittopuuhiin pikimmiten.

Muihin liikkeen tarjoamiin myyntiartikkeleihin lukeutuvat erilaiset kosketinsoittimet ja lyömäsoittimet laajalta alalta, kuten erilaisia sähköpianoja ja rumpuja sinun tarpeisiisi. Tämän lisäksi liike tarjoaa laajan skaalan muutakin musiikkiin liittyvää tarvikkeistoa, kuten erilaisia mikrofoneja, äänentoistolaitteita ja studiotarvikkeita. Löydät liikkeen sopukoista esimerkiksi laadukkaita kaiuttimia, vahvistimia ja DI-bokseja, mutta valikoima on kokonaisuudessaan monipuolisuutensa vuoksi liian vaikea sanoin kuvattavaksi.

Musiikki-S:n perusteeseihin kuuluu, että se pyrkii tarjoamaan erittäin korkealaatuisia tuotteita, eurooppalaisittain parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tämän lisäksi yrityksen perustaja on toiminut vuosikymmeniä musiikin parissa, ensin harrastuksena ja nyt ihan ammatiksi. Yritys on yli kahden vuosikymmenensä aikana kohdannut monenlaisia ihmisiä, joiden seurauksena liikkeen pitäjä on kartuttanut rautaisen osaamistason musiikkialalta, jonka lisäksi yrityksen suhteet eri suuntiin ovat kunnossa, jos sinulla on haussa esimerkiksi jotain spesifimpää soitinta tai tarvitset muunlaista apua musiikkiin ja sen välineistöön liittyen.

Liikkeen pitäjä nauttii asiakkaiden kanssa toimimisesta ja musiikkikeskusteluista. Hänen näkökulmansa tuo sinunkin visioihisi aivan uudet ulottuvuudet ja liikkeessähän on mahdollista kokeilla eri soittimia näiden visioiden toteuttamiseksi. Tämä on yksi suurimmista syistä Musiikki-S:n olemassaololle, sillä vaikka globalisaatio etenisi kuinka, et pystyisi ikinä kokeilemaan soittimien toimivuutta Internet-sivujen tai televisioruutujen välityksellä. Soittimien toimivuus juuri sinun tarpeisiisi selviää vasta kokeilun kautta, jonka vuoksi soittimien testailut ja ammattimaiset neuvot tämän ohessa ovat sinun musiikkikokemuksesi kannalta elintärkeitä. Kaiken kruunaa se, että kun haet soitinvälineitä paikan päältä, se myös säästää ympäristöä, kun tuotteita ei tarvitse kuljettaa ympäri maailmaa ja saat haluamasi soittimet välittömästi mukaan.

Jos olet kyllästynyt äänettömiin mielikuvitussoittimiisi ja haluat jotain paremmalta kuulostavaa tilalle, löydät Musiikki-S:n ja sen ammattitaitoisen liikkeen pitäjän aivan Hyvinkään keskustasta!

 

Lisää lukemista liikkeeseen liittyen löydät osoitteesta: https://ostoskortteli.fi/blogi/jimi-hendrixin-jalanj%C3%A4ljiss%C3%A4-hyvink%C3%A4%C3%A4n-musiikki-sss%C3%A4/