Keskusoptiikka Hyvinkää

Osoite: Torikatu 9 Prismakeskus, Hyvinkää
Puhelin: 019 450 710
Aukioloajat: ma-pe 10-18, la 10-16, su suljettu

Meistä

 

Keskusoptiikka Hyvinkää on paikkakunnan ainoa paikallinen ja yksityinen optikkoliike, josta sinulle liikenee aikaa aina, kun haluat päästä ammattitaitoisen optikon paikkeille. Liikkeellä on yli 20 vuoden kokemus alalta, sillä se perustettu 1996 ja sen monipuolisiin palveluihin lukeutuvat esimerkiksi silmälasi-, piilolinssi-, aurinkolasi- ja näöntarkastuspalvelut.

Liikkeen ollessa yksityinen optikkoliike, liike pystyy tarjoamaan sinulle ajanmukaiset ja tyylikkäät kehysmallistot, joita et välttämättä löytäisi muista optikkoliikkeistä. Keskusoptiikka Hyvinkää käyttää lasien linsseinään Hoya Lens -laatulinssejä, jotka voidaan hioa sinun kehyksiisi sopiviksi tarpeen vaatiessa, sillä liikkeestä löytyy myös reunahiomo. Keskusoptiikka Hyvinkää myy myös Ray Ban silmälaseja, jotka toimitetaan Ray Banin alkuperäisisillä linsseillä, jotka sinä voit valita yksi- ja monitehona. Tarjolla on myös erityistyö- ja suojalaseja voimakkuuksilla erilaisiin työtehtäviin, jotka valmistetaan täyttämään työnantajasi määrittelemät vaatimukset iskunkestävyydestä.

Mikäli silmälasit ovat sinulle sopimaton vaihtoehto ja haluat näkemisen avuksi ennemmin piilolinssit, Keskusoptiikka Hyvinkään ammattitaitoiset ja avuliaat piilolinssioptikot avustavat sinua asiassa mielellään, jotta sinä saisit juuri sinulle sopivan ratkaisun tarpeisiisi. Jokaisen silmät ovat hyvinkin yksilöllisiä, jonka vuoksi piilolinssien sopivuus olisikin järkevää varmistaa optikon tekemässä piilolinssitarkastuksessa. Liike opastaa sinua mieluusti, kun aihepiirinä ovat piilolinssit ja olitpa piilolinssien ensikertalainen tai pidempiaikainen käyttäjä, saat paikasta aina ajankohtaisia ja asiantuntevia neuvoja.

Aurinkoisempien päivien varalle löydät Keskusoptiikka Hyvinkäästä viimeisimmän aurinkolasimuodin, jotta suojelisit silmiäsi haitalliselta ultraviolettisäteilyltä. Kaikki liikkeen valikoimissa olevat aurinkolasit on suojattu 100% UV-säteilyltä. Aurinkolasien linssien huono optinen laatu heikentää näkemistä ja aiheuttaa epämukavaa oloa, jonka vuoksi aurinkolasit kannattaakin ostaa optikkoliikkeestä, jotta voisit varmistaa, että käytössäsi ovat turvalliset ja toimivat aurinkolasit. Liikkeestä saat aurinkolasit sinun voimakkuuksillasi ja valittavanasi on laaja kattaus eri aurinkolasimerkkejä, joihin lukeutuvat esimerkiksi Ray Ban, Oakley, Serengeti, Bollè, Vanni, Inface ja Furla. Lapsiesi suojaksi liikkeellä on tarjottavana korkealaatuisia Ceben ja Julbon tuotteita.

Silmiesi hyvinvointi on tärkeä asia, jonka vuoksi silmiäsi olisikin hyvä tarkastuttaa ainakin parin vuoden välein. Keskusoptiikka Hyvinkään kokeneet optikot tekevät sinulle kaikki silmälasin-/piilolinssinmääritykseen tarvittavat testit, jotta silmäsi voisivat olla parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Löydät Keskusoptiikka Hyvinkään ja sen osaavan henkilökunnan kauppakeskus Willasta, josta saat apua pienimpäänkin mahdolliseen ongelmaasi!

 

Lisää lukemista liikkeeseen liittyen löydät osoitteesta: https://ostoskortteli.fi/blogi/keskusoptiikka-hyvink%C3%A4%C3%A4ll%C3%A4-mets%C3%A4st%C3%A4m%C3%A4ss%C3%A4-kauan-sitten-kadotettua-n%C3%A4k%C3%B6aistia/