Hyvinkään E-LVIS

Osoite: Suokatu 6, 05800, Hyvinkää
Puhelin: 019 456 1500
Aukioloajat: ma-pe 8-17:30, la 10-13

Meistä

 

Hyvinkään E-LVIS on 1994 perustettu perheyritys, jonka erikoisosaamisalueena on sähkö- ja putkitarvikkeet. Liikkeestä löydät laajat palvelut ja tuotteet remonttien, kodin rakentamisen, sisustamisen ja muiden vastaavien avuksi, jotta voit olla täysin vakuuttunut työn lopputuloksesta. Tuotevalikoimista löydät esimerkiksi kaikki sähkötarvikkeet, LVI-tarvikkeet, lisälämmittimet, antennitarvikkeet ja valaisimet. Liike on myös tunnettu todella palvelevasta luonteestaan, jolta on helppo konsultoida neuvoja tuleviin projekteihin ja lisäksi sinulla on mahdollista saada ihan konkreettista apua sähköasennuksiin ja pieniin putkitöihin. Liikkeen erittäin avulias ja ammattitaitoinen henkilökunta pyrkii auttamaan sinua kaikella mahdollisella asiantuntemuksellaan ja auttaa sinua myös projekteissa, joita ei välttämättä olisi listattuna palveluihin.

Koska Hyvinkään E-LVIS on keskittynyt sähkö- ja LVI-tarvikkeisiin, sen tuotevalikoima näiltä sektoreilta on luonnollisestikin hyvin laaja. Liikkeen valikoimista löydät esimerkiksi seuraavien yritysten valmistamat tuotteet: Ensto, ABB, Schneider Electric, Elko, UTU Urho Tuominen, e.lite, Thermosoft, Airam, Polaria, Johdoton, Reka, Steinel, Helo Saunatec, Laatuantenni, Triax, Lamp Gustav, Lapetek, M-light, Malmbergs, AH Belysning ja Nordic Aluminium. Hyvinkään E-LVIS pyrkii auttamaan myös muissa hankinnoissa, joten älä pelkää kysyä haluamiasi tuotteita.

Liikkeen LVI-tarvikkeet ovat sähkötarvikkeiden tavoin hyvin laajat ja paikan tarjoamilla ratkaisulla saat paikan kuin paikankin asianmukaiseen käyttökuntoon. Liikkeen valikoimista löydät esimerkiksi LVI-asennustarvikkeita, kuten kupari- ja muoviputket ja liittimet, sekä hana- ja allastarvikkeet. Tämän lisäksi liike tarjoaa viemäröintitarvikkeita, kuten kaivoja ja imeytysjärjestelmiä, sekä ilmastointitarvikkeita, kuten ilmanvaihtokanavat ja venttiilit.

Hyvinkään E-LVIS tarjoaa sinun kotiisi kaikki haaveilemasi ja haluamasi valaistusratkaisut, jolla saat kodin kuin kodin näyttämään selkeästi eloisammalta. Liikkeestä löydät esimerkiksi sisustusvalaisimia, tunnistinvalaisimia ja yleisvalaisimia kaikkiin tarvitsemiisi tiloihin. Paikan henkilökunta on erittäin halukas auttamaan sinua löytämään oikeanlaisen valaistuksen juuri sinun tarpeisiisi.

Tuotteiden lisäksi saat liikkeestä sähköasennuspalveluita ja pieniä putkitöitä, jotta sinä voisit jättää työt ammattilaisille, sinun ottaessa rennosti. Sähköasennuspalveluihin lukeutuvat esimerkiksi sähköasennukset uudis- ja remonttikohteissa, valaisimien asennukset ja korjaustyöt. Tämän lisäksi liikkeeltä onnistuu jo edellä mainitun pienten putkitöiden lisäksi muut toiminta laitteiden kanssa, kuten esimerkiksi pesukoneiden asennukset ja huippuimureiden korjaukset.

Liikkeen avuliaan luonteen vuoksi voit ottaa yhteyttä liikkeeseen myös puhelimitse tai sähköpostitse mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Paikan päällä käyminen on aina kuitenkin paras ratkaisu ja löydätkin tämän liikkeen Hyvinkään keskustasta, aivan Kauppakeskus Willan läheisyydestä. Astu paikan päälle ja katso kuinka sinä voit tulla autetuksi!